24/7

 it well.” 

Zorg Beveiliging

BEVEILIG UW GGD of ZORGINSTELLING MET ONZE PROFESSIONELE ZORGBEVEILIGER.

Geestelijke gezondheidszorg 

Thuiszorg ondersteuning

Verpleeghuizen / zorghuizen

Ziekenhuizen / opvang

BEVEILIGERS IN DE ZORG

De kans op geweld en (medische) calamiteiten in een zorginstelling is altijd aanwezig. Vooral op de spoedeisende hulp kunnen de meest onverwachte situaties voorkomen. Onze zorgbeveiligers voorkomen calamiteiten en zorgen ervoor dat mensen in de zorginstelling zich niet druk hoeven maken over de veiligheid. Door een proactieve, gastvrije en zorgzame houding zorgen de beveiligers voor een prettige sfeer bij de bezoekers, patiënten en personeel.

De kans bestaat altijd dat er een incident ontstaat met een agressieve bezoeker, patiënt of een ongeluk. De risico’s hiervan zijn divers, waarbij de gevolgen niet onderschat mogen worden. Een zorgbeveiliger is daarom voorbereid op de meest onverwachte situaties.


BEVEILIGING ZIEKENHUIS

De veiligheid in de zorg, en dus ook in het ziekenhuis, is van essentieel belang voor het personeel en haar patiënten. Ziekenhuizen en sommige andere zorginstellingen zijn vrij toegankelijk voor iedereen, ook voor bezoekers die er wellicht niks te zoeken hebben. Een zorgbeveiliger zorgt ervoor dat er in geen van deze instellingen vervelende situaties voordoen en handelt op een juiste, preventieve manier. Vooral in tijden van drukte is het de taak van zorgbeveiligers om het ziekenhuispersoneel zo veel mogelijk te ontzorgen?Wil je meer informatie over beveiliging in de zorg?

E-mailen
Bellen
Map
Info