24/7

 it well.” 

 Horeca beveiliging

Portier / gastheer

Voor veel horecaondernemers is veiligheid van klanten en personeel prioriteit nummer 1, maar veel horecaondernemers worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag van klanten en bezoekers.

Het uitgaansleven is de laatste jaren vergeleken met vroeger aanzienlijk veranderd. Uitgaan hoort leuk te zijn, maar dat is het vaak niet meer. Wapens, drugs en het bekende “zinloos geweld” komen in horecagelegenheden steeds vaker voor. Alle horecabeveiligers van VDL Beveiliging zijn speciaal opgeleid om hiermee om te kunnen gaan, en weten hoe te handelen in dit soort situaties.

Zij zijn er voor de veiligheid van alle aanwezige bezoekers die ongestoord willen genieten en voor die van de horecaonderneming.

Als het uit de hand loopt, in het geval van vechtpartijen of andere calamiteiten grijpt een horecabeveiliger in en zal hij proberen mogelijke overtreders buiten de deur te zetten, al dan niet in directe samenwerking met de politie om zo de rust binnen de horecagelegenheid te bewaren. Door het inzetten van de horecabeveiligers kunnen uw gasten weer volledig genieten van uw horecaonderneming zoals het bedoeld is, en zorgen wij voor uw veiligheid en die van uw gasten.


Bent u op zoek naar beveiliging voor uw horecaonderneming? Dan bent u bij VDL Beveiliging aan het juiste adres. Uw wensen worden van te voren doorgesproken. Wij houden hier zo veel mogelijk rekening mee, maar houden de veiligheid uiteraard voorop!E-mailen
Bellen
Map
Info